Valborg

Nu är det Valborg igen, (och så klart så är det ju Anna Majas och kungens födelsedag också) så snart ska jag bege mig hem till Torbjörn. Dit kommer också, Anna Maja, Cissi, Lollo, Ava och Hataw. Dock inte Linnea, hon blev en svikers och stannar hemma i Floda istället (som om det skulle vara roligare, haha).
Jag står för spelen, haha och för två sittplatser också. Det kommer nog bli kul! Vi ska även göra god middag. Kanske hinner vi också med en majbrasa (eller kase som Torbjörn skulle ha sagt), om det finns någon i närheten av Bojsen?

Men ni får ha en så bra kväll! Det hade jag tänkt att ha i alla fall!

image28

Vintern rasat ut bland våra fjällar,
drivans blommor smälta ned och dö.
Himlen ler i vårens ljusa kvällar,
solen kysser liv i skog och sjö.
Snart är sommarn här i purpurvågor,
guldbelagda, azurskiftande
ligga ängarne i dagens lågor,
och i lunden dansa källorne.

Anna Maja Hamp!

GRATTIS PÅ 18-ÅRS DAGEN!! Hoppas du får en super duper härlig dag! Med massa tårta och presenter!

  image25
                              ♥                GRATULERAR!               ♥                  


Faktiskt

Idag har varit en väldigt skön dag. Sol och värme, med inslag av blåst.
Jag har inte gjort ett skit (dåligt samvete?!), vaknade vid först 8 och sedan vid halv 10. Var uppe till halv 3 i natt så har lite anledning att vara trött haha.
Sedan har jag varit med min kära sis Cissi. Vi tog en fin kvällspromenad in till stan. Det var väldigt vackert, vi glömde dock kameran! Vi gick in på ICA och köpte en chipspåse, gräddfil och en 1,5 liters trocadero. Sedan gick vi till Kvarnparken och åt chips och bara njöt av kvällen! Det var riktigt mysigt!

Imorgon är det Valborg och Anna Majas födelsedag också!! Det kommer att firas! Vi kommer hålla till vid Torbjörn, med fin middag och lite spel (hoppas jag), med dessa tjejer så blir det en rolig och minnesvärd kväll tror jag!

Jag har ju lovat att lägga in bilder på den söta kattungen, men tyvärr så har jag ännu inte fått några bilder av min far, men jag ska tjata på honom! Så länge så får ni en mobilbild som man inte ser den så bra men men, ni får nöja er med den så länge!

         
Stolta mamman              Sonen                 Den andra sötnöten

Ledig

Nu är jag ledig hela veckan och det känns så härligt!
Tyvärr så blev det ingen bild på kissemissen ikväl, men det kommer en jag lovar!
Men nu ska jag snart gå och sova, klockan tickar ju på.

Men ni får sova så gott!


Godnatt?

Nu har jag kommit hem. Ska faktiskt dra mig mot sängen nu. Det ska bli skönt att sova, men det skönaste är dock att jag är ledig hela veckan förutom imorgon! Det känns rätt chill faktiskt.
Min dator har hittat hem också, det är förstås bra, men jag har ett litet problem med upplösningen, men det tar jag med pappa imorgon eller nåt sånt.
Ja annars har jag inte gjort så mycket sen jag skrev senast förutom åkt bil då. Det har varit en ganska lugn och skön dag.
Jag hoppas det blir sol imorrn, så man kan steka lite! :)
Nej nu ska jag kila, ni får ha det så bra!

Godnatt och sussa sött

PS. Slänger förhoppningsvis upp en liten bild på kissemissen jag hälsade på i helgen i morgon.

Ännu en gång

Nu var det längesen jag skrev. Min dator pajade i början av veckan, men min fader så snäll som han är, fixade den och nu är allt som vanligt igen. Men just nu sitter jag här, i stockholm ännu en helg. Har varit här nere nu nästan varenda helg.
Är hos farbror, och har tittat på deras kattunge. Är så söt så jag tror att jag dör, tänkte smuggla med den hem i fickan! ;)
Har varit och hälsat på farmor och farfar också, nu är de på samma ställe så det känns bra! :D
Jag hann också med att träffa Max, vi var ute och gick det var riktigt trevligt! Han är en snäll prick han. :)

Nu ska jag och pappa till Stuvsta för att hämta lite grejer åt farmor och farfar! Ni får ha det så bra Jag skriver kanske senare ikväll igen, om jag inte kommer hem försent så klart. Ha det!


Ut och stava!

Gått i skolan, Geografi (film om världens störta damm), Idrott (stavgång), Italienska och Tyska (nationella). Sedan hem, tittat på tv, spelat gitarr (kan ta både F och B *stolt* även om det går lite segt), tittat på en del av min filmläxa (the Deer Hunter, som för övrigt är 3 timmar lång) och jag har även ätit tacos (jättemätt, fortfarande).
Nu sitter jag här, har pratat lite med min kära vän Maria, det var trevligt!
Ska snart sova, ska upp tidigt imorrn, Sthlm! Wohoo!
Trött, trött, trött.

Dagens bästa: Stavgången; Helt klart!
Dagens låt: Melody Club - Killing A Boy

image19
Stavgång - Bra för ryggen och man bränner 40% mer kalorier! Ut och stava!

Vart tar tiden vägen?

Jag skulle vilja ta studenten i år. Nu. Då hade jag kunnat gjort det jag ville i sommar och ha ett helt år till att jobba. Allting hade blivit så mycket bättre. Fan. Jag som tänkte, att nu i år så skulle allting bli jätte, jättebra, och visst det blir det nog också men någonting saknas. Jag saknar något. Och jag kan inte komma på vad det är. jag vill inte bli vuxen än. Jag vill kunna göra allt roligt innan. Men nu är det försent. Tyvärr. Men jag får försöka att göra det bästa av situationen, och förhoppningsvis så gör jag det också.

Vart tar tiden vägen?

Nu,

är det snart helg!

Idag är jag otroligt glad!

Jag håller på att spricka! Jag är så glad!
Jag fick ett brev, jag öppnade det och det stod: Hej och grattis!
Jag har en plats på HMS Gladan i sommar! Segla skonert i 4 veckor vem säger nej till det liksom? INTE jag iaf!
Det roligaste är att utav sjövärskåristerna (jag är en av dem) så har endast 14 i hela Sverige fått plats på skonerten! Det kallar jag tur! Eller kanske skicklighet? I vilket fall så är jag dock riktigt glad!! :D

Sedan har jag en till sak som jag också blev glad för, kanske så ska en vän komma upp hit i helgen! Det låter sweet! Saknar denne så mycket! Som dessutom har varit i Portugal och fått sig en bränna, avundsjuk? JA!

Och jag fick även prata med min underbara skåning! Det var trevligt att få höra lite skånska igen! Har inte insett hur mycket jag saknar henne, innan jag hörde hennes röst.

Jag tror jag dör snart! Nu är det bara våren som saknas, lite mer sol tack!

image18
Ser ni hur vacker hon är?

Vinter?

När jag vaknade idag, så var det typ snökaos ute! Det var hemskt! Egentligen ville jag bara lägga mig ner och somna om igen, men jag bestämde mig för att gå upp. Och gå till skolan även om det tog emot lite!
Annars har det varit en helt vanlig dag i skolan, även om latinet gick jättefort, och gympan skrattade jag nog ungefär hela lektionen på! Jag var nog väldigt trött. Sedan åkte jag ner på stan med Linnea, och var på banken (scary) och sedan handlade vi mat på ICA! Det verkar ha blivit någon tradition, synd bara att inte David var med, då hade det verkligen blivit något speciellt! Haha.
Jag har även ätit mat, skrivit till min tysk, han verkar som en trevlig kille, han blev ganska överraskad över att jag skrev på tyska och inte på engelska haha! Herkules har jag också tittat på, ska även titta på Peter Pan snart är det tänkt.

Och så måste jag bara säga att Torbjörn hade uppkörningen idag och han klarade den! GRATTIS!  Så en till som har körkort, nu är det bara bilen som fattas! Men det löser sig kanske?

Dagens bästa: Ava på idrotten, jag kunde inte sluta skratta!
Dagens låt: Det får bli Hit The Road Jack (Någon sjöng på den och jag kunde inte få den ur huvudet!) :(

Bort med kläderna.

Har ni tänkt på hur glad man blir på våren? Jag kände precis det, direkt när det blev några grader varmare och solen tittade fram blev jag som en fnittrig liten flicka. Det är en underbar känsla. Om jag kunde skulle jag förmedla den känslan här, så ni också kunde känna den! Hoppas verkligen att våren har kommit för att stanna! :)

Nu är det officiellt.

Det är vår. Äntligen har den kommit. Jag känner att jag bubblar av lycka. Nu är det inte långt kvar, då det är varmt, soligt och man är ledig. Fram med bikinin och flip flopsen!




Och så var jag bara tvungen att lägga ut den urgulliga bild som är gjord av Gunvald speciellt till mig :)




Dagens bästa: Shoppingen med Linnea och David
Dagens låt: Kent - Kräm och Halka

RSS 2.0