Livet är bäst på sommaren.

Jag kom precis på att min bloggsida precis har kommit in i rätt mood igen. Sommar.

Livet är underbart.

Igår var jag och handlade på butiken vi har vår verksamhet i. Det är så konstigt. Jag vet precis vad jag ska ha och jag vet precis var varenda vara i hela butiken finns. Men ändå när jag kommer till mejeriet så har jag glömt osten! Så då får jag gå igenom hela butiken igen och hämta osten, samtidigt som jag då kommer på att jag har glömt potatis! Så jag får gå tillbaka ända till början av butiken. Helt plötsligt så har jag gått 3 gånger i butiken redan. Hur kul är det liksom? Men bra motion i alla fall.

Kan det vara så att jag är glömsk?

Nej, butiken måste ha ändrat på sig för en sekund.



Over and out

Fräknar?

Jomen visst sörru har jag fått fräknar. Hur gick detta till undrar jag...jag har aldrig haft fräknar i hela mitt liv! I pannan också och bara några stycken. Snyggt? Det vet jag väl inte. Men jag får väl leva med dem ändå.

Välkomna!

Uppdatering från förra inlägget:

Nej jag skulle inte använda båda ryggsäckarna. Jag skulle hem och testa dem. Men jag bestämde mig för ingen av dem. Jag köpte en annan. Och Andrea köpte värsta "hej jag orkar inte då så jag sätter mig på min väska och vilar" även fast vi inte ska gå långt med väskorna. Ville bara poängtera det.




Over and Out.

Hela mitt liv får plats i en handväska.

Jag har suggessivt börjar packa inför min och Andreas tripp i Europa. Allt började med att jag köpte två ryggsäckar på Naturkompaniet. När jag kom hem började jag plocka ihop kläder som jag kommer att ha med mig. Till min förvåning upptäcker jag att båda ryggsäckarna är alldeles för stora för att tågluffa genom Europa med. För stora?? Hur kan en väska vara för stor? I och för sig ska jag ju vara glad att det är så eftersom jag alltid packar överfulla väskor när jag ska någonstans. Det är ju lätt att man tänker; "nej men det kan vara bra att ha med sig en sån tröja, och en sån t-shirt, och kanske ett till par byxor, det kan ju bli kallt". Men nu har jag sagt till mig själv på skarpen och det verkar fungera. Andrea däremot har det lite kämpigare. Hon är värre än vad jag var. Men jag har nästan lyckas övertyga henne med. Så nu har hon mig som riktlinje och nej Andrea, vi ska inte ha någon jacka med oss.

Så här ser min packning ut: Andrea; Se och lär.

RSS 2.0