Sweet child of mine....

Okej jag måste berätta för er att jag frtfarande lever! Eftersom Linnea så gärna ville det. Jag befinner mig just nu på Sandhamn, ska snart gå till jobbet. Jag kan blogga för att pappa tog med sig sin laptop med mobilt bredband wooohoo! Så nu har jag lite kontakt med omvärlden. Jag har det i alla fall bra här på ön. Det är fullt hus och jag och Maria jobbar och står i. Igår var det ganska mycket folk, men kan tänka mig att det kommer mer idag. Ursäkta om jag har stavat fel eller har glömt vissa bokstäver, men jag tittar inte på vad jag skriver, mohahaa. Nej men nu måste jag gå tll jobbet! Ha det så bra mina älsklingar, jag kanske skiver någt mer. :)

Puss på er!

We can't go on together, with suspicious minds.

Det verkar inte som om alla har så stor koll på vad jag har för mig i sommar så jag tänkte berätta det för er så att ni vet var ni kan hitta mig.
Imorgon (fredag) åker jag ut till Sandhamn för att jobba. Jag kommer vara där tills den 16 juli då jag åker hem till Falun igen för att tvätta och träffa familj och kompisar, dessutom så blir det födelsedagsfirande, min lilla gnutt fyller hela 18 år den 19 juli! :D Sedan den 21 juli så åker jag ner till Göteborg för att kliva ombord på HMS Gladan. Och sedan vara ombord på den i ca 4 veckor. Vi kommer till Karlskrona den 16 augusti. Och förmodligen så åker jag hem till Falun då. Sedan börjar vi skolan den 19 augusti. Buhu....

Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar i Stockholm. Idag så var jag faktiskt bjuden på lunch hos Max! Det var väldans trevligt. God mat och mys med sällskapsresan, kan det bli bättre? :-)
Sedan har jag faktiskt bara degat framför tvn. Nej förresten jag har varit ute och gått en kvällspromenad med mormor också, MYS!

Vad ska ni göra i sommar?

Jag vill även framföra att jag saknar mina vänner hemma i Dalarna och på andra håll i landet!
Ni betyder guld! Det ska ni veta. Jag hoppas ni får det bra i sommar, jag kommer förmodligen inte skriva något mer inlägg i sommar. Sommar och dator = dålig kombination. I alla fall i min värld!

Ha det så bra min

The raindrops fell down.

Nu har jag varit hemma i en dag. Imorgon åker jag ner till Stockholm igen. Denna gång för att stanna. Eller ja, i alla fall för 4-5 veckor. Jobb, jobb, jobb. Men det ska bli kul får ju semester samtidigt så. Vi får se om det kommer ett litet blogginlägg någon gång under sommaren! Hoppas på det. För min egen skull då då. Hihi.

Men ni får ha det så bra!

Ps. Mitt rum är väldigt tomt nu...Nästa gång jag kommer till Falun så bor jag på en annan plats, det känns läskigt men ändå härligt! :D

Pusshej, Glad sommar!

Next stop Falun

Hur chill är inte detta då? Jag sitter i bilen hem från Stockolm och surfar medans! Är i Hedemora nu...men är snart hemma i alla fall. Imorgon blir det skola, men har ju sovmrgon till 12 så det är chill. Vi höres senare ikväll!

Kärlek.

Första doppet igår! :D Det var mysigt, men dock ganska kallt. Men MYS!

Dina stora ögon, dina bruna händer, dina vassa knän.

Imorgon blir det Stockholm!! Yeeeey! :D

Once I had an oversized cow.

Checka in denna. Cool!

image79

IPod sucks.

Jag hatar min iPod. Jag hatar min iPod. Jag hatar min iPod.
Jag ska kasta den i sjön någon dag. USCH säger jag bara.
DÖD.

In my life, I decide.

Mitt rum's a mess!



Och jag orkar inte göra något åt det. :P

Today I saw somebody who looked just like you.

Hej säger Linnea, hon tror att hon är cool. Men jag vet något annat. Mohahaha.

Fint väder idag, men dock kallare. Förresten så glömde jag mitt busskort hemma, åååh jag orkar inte!
Cissi om du läser detta kan du åka hem till mig och hämta mitt kort och lämna av det vid skolan? (A)

Hahah jag kan ju alltid drömma att hon ser detta, men men.

Pusshej

image77

Jag - Säg ett ord.
Linnea - Ett ord?
Jag - Jaaaa...
Linnea - Ägg
Det fick bli denna bild till Linneas fina ord.

Days to go.

Vet ni om att det är juni?

image76

Picknick i det gröna.

Fruktpicknick med min söta sis! Underbart och mycket gott, med musik och skratt och katt. Haha.
Jag berättar med bilder.






Vi döpte katten till Sussie!

And how can I stand here with you and not be moved by you?

Dagen har bestått av att sitta i en varm bil med min pappa ner till min syster och hennes pojkvän för att titta på deras söta hund som de nyss har köpt! Den var typ det sötaste jag sett på länge och jag försökte att få med den hem, men lyckades inte.

Men jag fick ett kort i alla fall.
image69

RSS 2.0