Det bästa.

Det bästa med att vara ute i skärgården är att all tanke om tid försvinner. Det känns som förr i tiden då de gick efter solen. Här går man också efter solen. Typ. Klockan är i alla fall inget man bryr sig om, om det inte gäller mat vill säga. För det har man på samma klockslag dag efter dag. Det är skönt. För tiden där emellan flyter bara på. Det spelar ingen roll om klockan är 13 eller 16. Det är lika ljust och nästan lika varmt, i alla fall på min sida av sängen.
annars så längtar jag lite tills nästa vecka, alltså i morgon. Då ska jag packa, köpa nya grejer och flytta till helgen samt personalfest. det är mycket nu.
Over and out.

All I can to is try

Sitter hos Andrea och äter ostbågar. Vi har tvättat (Andrea då) och jag har suttit i världens största torktumlare!
Bildbevis kommer här


Somebody tell me why I'm on my own, if there's a soulmate for everyone.

Hann med mycket igår! Jobb, hem, vila, leta slipsar, åka till Karlberg, åka till Odenplan, hämta upp Torbjörn och Adrian, tillbaka till Karlberg och lämna slipsar och säga grattis, hem, köpa pizza, hem, äta, prata, titta på tv, köra ut gästerna, titta på när Daniel spelar, sova.

Det var min dag det. Idag blir det jobb och sen hem till Carro (får inte glömma hennes matkasse!), basta, äta kanske? Och sen blir det raka vägen till Sollentuna och mormor och morfar. För imorrn så ska jag lämna in bilen. Hoppas att jag får en lånebil bara annars går det inte så bra. Så förhoppningsvis kan jag komma till Sickla 9 imorrn, om Sanna är frisk förstås. Men annars får faktiskt David vara här 5 haha!

Chattade med världens bästa Tove imorse MYS! Jag saknar den tjejen GRYMT MYCKET!!!

Hoppas på sol senare idag




Over and Out

Jag skänker dig den sista lögn jag har.

Längtar!

Don’t let the colours scare you, it’s just a state of mind

Jag är ganska glad.

Har sett en underbar film, snart kan jag köra truck och min bil är helad. Tänk om jag också kunde få en lägenhet. Då skulle jag bli lycklig. Faktiskt. Så ge mig en lägenhet? (Och kanske en bubbla, då skulle jag bli lyckligast)



Skulle jag inte säga nej till :)


Over and out

RSS 2.0