Mormor..

jag har sportlov! :)

More than marshmallows.

Här sitter vi hos Karin, Karin Kanin som man inte har träffat på evigheter. Det är alltid trevligt att träffa henne! Just nu sitter Lisa och spelar gitarr och sjunger en fin låt till oss. "Ni är så bra så bra, Madde; Karin och Cissi". Cissi spelar musik på min nalle och Karin sitter och ser glad ut. :D Hihi.

Vi håller på att baka kladdkaka med marshmallows. Det går väl sisådär. Men till slut blir det nog gott. Förhoppningsvis, hihihi.  Den verkar inte vara klar. Fortfarande rinnande. Inte bra. Hmm.. Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Men jag tycker om kladdkaka i alla fall! :D


Dagens snygging.

Jag har fortfarande en crush på Dylan McKay. Åh han är så snygg. He's the man.






hdfjfgjfm

Jag vill bara.....ååååh!

Idag

blir det inget inlägg för det går så segt på blogg.se, så tyvärr. Synes imorgon. God natt!

Dagens snygging:

Eftersom det är min dag idag så är det inte så konstigt att det är jag som är dagens snygging! Enjoy!




Grattis till mig!

Ojojoj. Jag vet inte var jag ska börja. Mycket har hänt denna helg.

I fredags så hade jag lite vänner här som jag bjöd på tårta, kakor och rulltårta, te, kaffe, saft och vatten. Det var sjukt kul!
Maria var den första som kom. Sedan kom Cissi. Sen kom Linnea och Torbjörn, och vips så var alla stolplatser upptagna. Så när sedan vartefter de andra droppade in så byttes stolplatserna runt. De nyankomna fick sitta och de som hade suttit fick stå. Men till slut så hamnade de som stod upp på golvet, men vadå det var kul ändå! Fick en massa presenter! Så himla bra saker, jag fattar inte hur de kan vara så påhittiga! Men nu har jag i alla fall badmössan, jag menar badmössan med stort b, så nu kan jag simma lugnt!
Efter mycket prat och skratt, så åkte en efter en, och till slut så var vi inte många kvar. Vid tio snåret så försökte Lisa och Cissi få med mig ut på Etage, och jag är ju som jag är, så jag hängde så klart med!

Vi kom till Etage runt elvatiden, det var verkligen inget folk. Två personer på dansgolvet, hur kul är det då? Men vid halv tolv/tolv för började det fyllas på och det blev inom kort fullt på dansgolvet! Det var skönt att dansa av sig. Jag träffade bland annat en holländare, och en som bodde i Karlstad. Han var väldigt snygg och trevlig. :) Kom hem vid halv tre, och gick och lade mig pronto.

Nackdelen med att jag gick ut på fredagen var att jag nästa morgon skulle upp sju. Men jag kom upp i alla fall och lyckades pallra mig bort till Harrys till kvart i åtta. Där bar vi bort bord, ställde ut montrar, gick runt och pratade med dolk, fixade lite smått och gott, var ute på stan och gjorde reklam, åt mat, gick runt lite till, åt godis, och sen när det hela var slut så var det bara att bära tillbaka alla bord, säga tack och adjö och gå hem. Träffade förresten på Christian som jag träffade i Leksand förra veckan! En trevlig prick det där!
När jag kom hem slängde jag mig på soffan och slötittade på tv, melodifestivalen! Alcazar var klart bäst! De andra var ju bara so boooooring. Men jag kan tänka mig att han den där unga killen, att den låten kommer att bli en sommarplåga 2009.

Idag är det söndag och min födelsedag! Jag har inte gjort ett skit! Bara tagit det lugnt hela dagen! Fick en present av mammis, och en annan av Cissi. Mycket trevligt var det.
Och hur glad var jag inte att det var säsongspremiär av OTH och Gossip Girl och efter det premiär av Jamie. Min dag are done.

Och för det andra..

..så är det bara 130 dagar kvar till studenten!

15 blir det kryssning för hela slanten!

Idag var jag med min mor till Kupan. Det blev en väska till idag. Åh den är så snygg och kommer från Indiska. 60kr och jag är såååå nöjd, för den e verkligen snygg, och somrig. Det erinrar mig om att jag vill ha sommar. Nu helst. Men det är ett tag kvar. Men det går i alla fall fort. För det första så är det snart sportlov. Kan ni tänka er! Då hoppas jag att det händer något kul!

RSS 2.0