Och den himmel jag trodde fanns, ska jag hitta där nånstans.

Team Hanna vann! En värdig vinnare efter kvällens final. Jag tyckte att hon gjorde de bästa framträdandena ikväll. Så grattis till henne.

Sedan har jag också tittat på Så som i himmelen. Och som vanligt när jag ser på en sorglig film så gråter jag. Haha. Men den sista scenen är så himla stark och fin. Och då blir man att gråta. Det är en av mina favoritfilmer, dock har jag så många. Men ändå hihi.



Uppdate på dagens snygging som jag lade upp i förra inlägget, det var visst lite oklart vem det var, i alla fall enligt Linnea. Han heter Robert Hoffman och spelar i Step Up 2, Linnea. :) hihi.

The whole club was lookin' at her.

Leksand igår. Det var väldigt trevligt. UF-mässa hela dagen fram till 22. Jag var skapligt trött när jag kom hem!
Men det var många bra idéer företagen hade och trevliga människor var det också.
Matchen var också bra, 9-0 till Leksand mot Mariestad. Tyckte lite synd om Mariestad, men sen så är jag ju sån också. Hihi.

Idag har jag köpt en sommarkjol, jättemysig, den kommer jag ha stor nytta av i sommar. Sedan köpte jag också en väska, den väskan. Jag älskar den. Den kommer användas tills den blir utnött, kan jag säga.

Final i körslaget ikväll. Jag hoppas på Erik.

Han nyss tittat på Step Up 2 The Streets, så detta blir dagens snygging.


Popcorn.

Jag är glad för jag har bara en lektion kvar. Wooohooo!

Ja, det måste hänga på ögonbrynen!

Dagens snygging ser ut så här idag.



Så här känner jag mig idag.


Thats why they call me mister fahrenheit.

Jag känner mig duktig, ty jag har simmat idag. :)

Vad är meningen med livet?

Var bara tvungen att fråga.

Det hänger på ögonbrynen.

dagens snygging!




Jag vet inte vad det är som gör att jag tycker han är snygg. Men jag tror det är ögonbrynen! Strange as it seems!

Finally!

Äntligen vecka 5! Som jag har längtat! Det är nu den långa sovmorgonen på tisdagar, de korta dagarna på onsdagar och den enda lektionen på fredag börjar. Det känns väldigt skönt.
Det enda som inte känns skönt är filosofin. Och jag får inte välja bort den. Screw the swedish school system!

Imorgon ska vi simma efter skolan, hoppas jag kommer ihåg bikinin!

Två tårtor.

Helgen blev jättebra. Spenderades i Stockholm med min kära familj, då min morfar fyllde år. Det blev hela två tårtor,riktigt mumsigt var det! Och sedan middag på restaurang, väldigt fancy faktiskt! Kom hem till Falun vid halv elva tiden i söndags.

- John Steinbeck

"It seems to me that if you or I must choose between two courses of thought or action, we should remember our dying and try so to live that or death brings no pleasure on the world."

Förbryt mig, förbryt mig.

Ursäkta mig mina små vänner, jag menade såklart filmen a lot like love som går på fyran! HIhi. Fast jag kom på att det är ju ett väldans bra program på femman om trollkarlarnas hemligheter, det måste jag se! Men måste båda programmen vara på samma tid?

Och joooo Cissi, han e snygg på den bilden! Det var de andra han inte var snygg på. :P

Dagens snygging.

Haha, jag måste skriva kortare inlägg, det blir ju jobbigt att läsa ju. Så hädanefter blir det bara ett tips! HIhi. Och Linnea har ju önskat Förenade Arabemiraten. That it is!

Helgen för övrigt har varit lugn och avslappnad. Med Let's Dance och Körslaget på schemat, och själklart Veronica Mars! Och ikväll så blir det A lot like love på trean!

Jag måste bara säga att jag vill ha sommar NU! Och ljusare tider.


Såååå, dagens resmål: Oxford.

Min favoritstad i England. Hittills i alla fall. Delad plats med Wallingford.

Oxford är ju en studentstad upp över öronen. Vart än man går så ser man ett universitetshus. Och så snygga dem är då! När jag och Linnea gick runt där så var mina ögon så stora som ett par bowlingklot (större än vanligt alltså). Det var vackert! Eller byggnaderna var vackra! Arkitekturen; helt underbar. Det är mitt tips, att bara gå runt att titta på de vackra byggnaderna.

Jag tyckte att staden var ganska stor. Den hade i alla fall allt som en stad ska ha. Det gick lätt att hitta, och man kunde gå överallt. Dit man ville alltså. Om man vill shoppa så finns det många butiker.

Blackwells - Ojojojojojoj. Jag säger bara det. Helt fantastisk. Bokaffären hade typ 5-6 våningar med bara böcker! Det fanns flera andra Blackwells butiker, men konst, musik universitetsböcker och sällsynta böcker. Hur mycket som helst! Om man är en bokälskare så ska man verkligen passa på att åka hit.

Det finns massa häftiga byggnader som jag tycker man ska besöka om man kommer hit:
Bodleian library - Stort! Och med den underbara Radcliffe Camera där tyvärr bara universitetsstuderande fick gå in i.
Christ Church College - Vem vill inte se Hogwarts Dining Hall liksom? Det var riktigt häftigt. Det coolaste var att de verkligen åt där inne. Och det som stod på matsedeln dagen vi var där var Stir-fry Lamb with ginger & spring onions, Smoked haddock gratin, Vegetable pizza eller Butternut Squash Risotto. Jag tycker sånt är lite roligt.
University Museum of Natural History - Vi var där, vi såg, vi segrade över de jättestora myrorna och skalbaggarna  som fanns där (inte levande dock). Det fanns många djur att titta på. Ja.
Pitt Rivers Museum - Jag och Linnea tyckte i alla fall att det var roligt. Men Bank fattade ingenting. Haha. Jag vet inte vad som finns innanför väggarna i det där muséet, men inte finns det snoppar i floden i alla fall.
Sheldonian Theatre - Hade varit jätteroligt att gå in i! Men vi såg utsidan i alla fall, och det var inget missnöje, förutom den vita toppen på byggnaden. Hahaha.

Nej nu lägger jag ner, jag har tipsat på en massa om Oxford nu. Det är en vacker stad, och om ni är intresserade av arkitektur så ska ni absolut åka dit! Jag vet att jag ska ta med mig min bror dit någongång i alla fall!


Okej, nu kör vi igen. Vad står på schemat? Jo, London.

Okej, jag tänkte i detta inlägg tipsa om vad man kan se runt om i England.

När de flesta tänker på England så ploppar väl London upp först. Så jag tänkte att jag skulle börja med den.

I London finns mycket att se. Det är ju en stor stad som sagt. Här kommer en lista på de saker jag tycker är kul att besöka:

Big Ben är ju ett måste, det magnifika klocktornet som är fastkedjad i Houses of Parliament. Det är en väldig fin arkitektur tycker jag. Tänk om man ändå fick gå upp i klocktornet?
Hyde Park - Det första jag och Linnea såg när vi kom till London. En jättestor park med solstolar i. Det tyckte vi var väldigt roligt. Det var folk som var ute och gick, sprang, hundar som sprang efter frisbees ja en vanlig park. Men väldigt stor och vacker.
Albert Hall - Det näst första vi såg när vi kom ut ifrån den enorma parken. Hur vacker som helst! Mm..det var en fröjd för ögat. Jag hade gärna gått in där. Mitt emot stod det en staty i guld av Prince Albert. Hur fantastisk som helst. Det går inte att missa heller, för att det var stort!
Natural History Museum - Har inte varit inne där men jag tror att det finns mycket att se. Utsidan är värd att titta på i alla fall, arkitekturen är väldigt fin, men jag vet inte vad jag tycker om färgen på huset. Den blev grön på kvällen!
Harrods - Jag vet överklass, men man måste ju ha varit där någongång i sitt liv. En massa våningar, och en massa mat! Där hängde vi, jag och Linnea alltså. Det var himmelskt. Jag tyckte även om lamporna de hade på huset när de var tända.
Buckingham Palace - Visst det var mycket folk, men det var häftigt att se vaktbytet i alla fall. Det var söta uniformer och hästar. Och så poliser med vapen. Nästan som en gangsterfilm.
Piccadilly Circus - Häftigt med reklamaffischerna, känns lite som ett litet Time Square. Hihi. Annars kan man ju sjunga Piccadilly Circus med Pernilla Wahlgren, vilket vi gjorde. I alla fall på vägen dit.
London Bridge - Jag tyckte i alla fall det var roligt. Man ser ju faktiskt Tower Bridge därifrån!
Tower Bridge - Stor och häftig. Och fin utsikt. Jag vill fortfarande gå på fe övre gångarna!
Tamponghuset - Har ingen aning om vad det var för hus. Men det såg ut som en tampong, den var rolig att se. Hihi. Jag och Linnea är lättroade!
Tower of London - Jag tyckte inte att det var så mycket av se, pga av att man inte såg så mycket eftersom det var en mur kring slottet. Det kanske är finare inuti. Men de hade roliga lekar för barnen på en gräsmatta där. Som att dra svärd och skjuta armborst och spela tornerspel. Det var roande!
St Paul's Cathedral - Vacker!!!! Jag skulle gärna vilja gå in.
Fleet Street - Ett måste! Den mystiska tidningsgatan. Och hemkvisten för allas vår Sweeney Todd! Den första Twinings (te) butiken finns här.
Trafalgar Square - Ett monument och en fontän som ser väldigt mysig ut. Och National Gallery.
London Eye - För den som är intresserad, jag är inte så intresserad, såg den bara på långt håll. Men man verkar ju kunna se hela staden där uppifrån. Fast om man sitter fast i det parisehljulet då kan man ju inte slicka på t.ex. Big Ben eller något sådant.
Westminster Abbey - En riktigt snygg kyrka och stor. Riktigt COOLT är att från luften så är den formad som ett kors!
Soho - Jag och Linnea virrade runt i London på jakt efter någonstans att äta för vi var SÅ hungriga, och helt plötsligt var vi i Soho! Man kunde se det på alla kinesiska restauranger och de magnifika välkomst "portalerna".
Madame Tussauds - Har inte varit där, men kommer åka dit nästa gång det blir en tripp till London. Vem vill inte se en avgjutning av Johnny Depp i vax?
En tripp på Themsen kanske lockar? Jag skulle gärna åka med en liten ångbåt där. Fast då skulle jag nog åka längre upp, typ vid Oxford. För där är det väldigt fint!

Som sagt i London finns det hur mycket som helst att göra. Och detta var utan att slösa en enda slant! Det blir ju dyrare om man ska gå in i alla byggnader förstås. Hihi. Det här är bara lite fakta om vad man kan göra.

I huvudsak så tyckte jag inte att London kändes som någon stad. Det var alldeles för stor. Stockholm vet man ju var det tar slut liksom. Jag har ingen aning vart London tar slut. Eller det kanske är när gräset och kullarna skymtar fram?

Jag har kommit på en sak. Att det här tog för mycket tid att skriva och hitta på så jag tänkte att jag inte berättar allt man kan göra utan någonting om ett ställe och vad man kan göra där. Det blir dagens resmål, precis som dagens snygging. Jag tror det är bättre! Hihi. I alla fall för mig.

Men jag hoppas att ni har njutit! Det har jag, det var kul!

Engla-lond.

Okej, då kör vi! Jag börjar med lite allmän fakta om landet. Eller riksdelen. Hihi.
Englands huvudstad är, precis som hela landet Storbritanniens, London. Det bor ca 50 miljoner människor i England vilket är väldans mycket om man jämför med puttelandet Sverige. Hihi.

Valutan är pund och ligger runt 13 svenska kronor. England tillsammans med de andra tre riksdelarna bildar ihop Storbritannien. Och är en monark. Landet representeras av drottning Elizabeth den andra och styrs av det brittiska parlamentet. Det brittiska parlamentet består av två kamrar; House of Commons och House of Lords.

Angående klimatet så ligger det till så att England har mildra vintrar och svala somrar. Sedan vet ju alla att det regnar mycket också. Längsta floden är självklart Themsen som flyter genom London. Källan till den finns strax norr om Kemble som ligger i västra England. Themsen flyter igenom städer som exempelvis Oxford (där har jag varit!).

Att vara eller inte vara..? Jo, Shakespeare kommer naturligtvis från England, närmare bestämt från Stratford-upon-Aven. Vilket jag och Linnea tänkte åka till på vår lilla tripp, men vi kom aldrig dit, men vi får ta det nästa gång!

Det finns ju en hel del väldigt kända band som kommer härifrån också, som t.ex. The Beatles (tyvärr jag är inget fan), Rolling Stones (inget otalt med dem) och Queen (now we're talking).

Ett fotbollsland är det ju också, finns mycket bra, men jag tänkte fakiskt inte ta upp så mycket om det utan jag tänkte hoppa direkt till MATEN!

England är ju ett väldigt ”fettigt” land. Jag menar fish and chips och english breakfast. Det är ju väldigt flottigt.
Fish and chips, jag har ätit riktiga, det var friterad, fisk som pommes. Men det var inte de vanliga smala pommes vi har i Sverige nej, det var stora och tjocka. Jag kan säga er att det var mättande. Och en small portion var som en large här hemma. Det roliga var att det var verkligen inslaget med papper som ett paket.
Afternoon tea är ju också ett landmärke för England. De dricker te. Hon som vi bodde hos drack te hela tiden. Men vad kan jag säga, jag förstår dem. Det ÄR gott. (Och nyttigare än kaffe)
Sedan kommer vi till den andra nationaldrycken: ÖL. Den tradionella britten dricker real ale. De har många pubar, överallt, runt varje gathörn såg man minst en pub.

 Vilket jag finner lite mysigt. Nu blev det ett väldigt låååångt inlägg, och det mesta känner ni igen, det här var liksom bara första delen. Ja ni hörde rätt. Det kommer en till. Den riktiga. Där kommer det tips vad man kan besöka och var. Ställen jag har besökt och vill besöka! Hoppas ni har haft en lång och trevlig läsning! :)



Hi, my name is Stephen and I'm cute.

Dagens snygging!


Work your way around the world.

Eftersom jag är intresserad utav att resa och förhoppningsvis kommer att göra det när jag har gått ut skolan och har jobbat ihop pengar så att jag kan ta mig någonstans så tänkte jag ta fram lite fakta om olika länder/städer som jag vill åka till. Jag tänkte att det skulle vara en kul grej här på bloggen och då får jag något roligt att göra! Hihi.

Jag tänkte börja med England (observera, bara England, inte hela Storbritannien) eftersom jag och min vän Linnea var där under höstlovet. Men inlägget om just England kommer in senare ikväll. För jag ska snart titta på tv. Mohahaha.


(Rubriken till inlägget är titeln på en bok som Sue Griffith har skrivit, som jag skulle vilja läsa)


Ni ser även att jag har förändrat lite grann på bloggen också, jag tycker att det blev mycket bra! jag har ju till och med fått till en nedräknare till studenten! Wohoooo 152 dagar kvar. 93 skoldagar. YES!

Todays handsome.

Man kan aldrig få nog av Ghost! Eller denna snygging!


Let's dance for fear tonight is all.

Min favorit är Morgan Alling. All credits to you!

It’s that same old dizzy hang up.

Första skoldagen denna sista termin. SISTA! Sedan är det slut. Det ska blir väldigt skönt, så man kan börja göra det man vill göra!
Första skoldagen och man har redan en massa läxor. Helt sjukt! Men vad ska man göra. Psykologiprov också. Men jag orkar inte. Men jag har i alla fall pluggat lite. HIhihi.

Jag orkar inte skriva något längre inlägg.

Jag vill bara berätta att jag är VÄLDIGT GLADH över att det är ett halvår kvar. :)

Peace out.

Punkt slut.

Idag blir det inget inlägg.

Höll nästan på att glömma dagens snygging!

Orlando Bloom






Det är något med brunt lockigt hår. Hm...

Blanda inte in mig i vårt förhållande!

Stockholm blev en hit. Som vanligt. Det blir alltid en tiopoängare i Stockholm. Spontant eller inte! Hihi. Jag och min sis hade i alla fall några väldigt roliga dagar. Som vanligt of course. Även om nyår inte blev som vi hade tänkt oss så var vi tillsammans, det räckte. Och vi började året bra tycker jag!

Och min mormor och morfar är coola. Bara så att alla vet om det. Det kommer dem alltid vara. Kärlek till er.

Nyår. Onsdag. Me and sis.

Me and Max


Nyårsdagen. Torsdag. Ett bevis på att vi var ute innan det blev mörkt hihi.


Fredag. Nya året startade bra. Jag och sis var nöjda och glada. En ny vän funnen?


Sis dagen efter på tåget hem. Haha.

A real dead ringer for love.

Jag märkte att mitt mobilbloggande gick till överstyr. Typ 20 exakt likadana inlägg. Misslyckat hahah jag vet.

Men, nu är jag hemma i alla fall!


Idag har jag saknat Gladan, att vakna varje dag till denna underbara låt!

So hot right now.

Mobilbloggar: idag blir det hemresa för hela slanten! Mycket kul igår!

RSS 2.0