Tell me I belong.

En ny vecka har börjat. Smygit sig fram lite så där diskret. Helgen flög snabbt iväg och det enda vettiga jag har gjort är att tvätta och att dansa. Det behövdes. Fast när jag tänker på det så var det ganska vettigt att köra Mathembil också. För första gången. Nice. Och helt själv också. Jag trodde att jag skulle behöva någon bredvid mig som satt och skrek åt mig. Men det behövde jag inte. Jag klarade det helt själv. Och stolt är jag. Backat in till kaj helt själv, tagit i beaktning att bilen är en lastbil och tagit ut svängarna ordentlig. Fortfarande stolt. Och glad att jag kan hjälpa till så mycket som jag kan. Jocke verkar uppskatta det i alla fall. De är fint att känna sig uppskattad. Fint att få höra det.

Ikväll blir det afrikanskt! Det kommer bli jävligt kul! Hoppas jag inte är så trött så jag somnar innan och missar det bara!

Tillägg: Har mina favvojeans idag. Det känns!


Over and out

Det är mig de kallar smutser

Hade en supertrevlig kväll igår på Oleary's! Tack Andrea! Jag är dock fortfarande mätt på hamburgaren (250g) och den friterade glassen. Om ni ville veta.

Plus att jag går från att inte dansa alls till att dansa 4 ggr i veckan. Galet! Men fan så kul! Nu kör vi!


Over and out

Just dance

Har ätit årets första semla idag!

Har dessutom testat på pole dancing. Det var riktigt kul, kanske ska börja på det?
Och nästa måndag är det afrikanskt som gäller! NAJS!





Over and out

De håller på att laga loket

Mammas tåg har kört på en älg!

En spindel i nätet

Fredagar existerar inte längre för mig. Förr i tiden var fredagen den bästa då man gick ut och hade kul och dansade hela natten lång. Nu för tiden kommer jag hem och somnar tidigt på soffan och vaknar igen vid midnatt och förflyttar mig till sängen. Det måste jag bättra mig på - att faktiskt ta mig ut när folk frågar så att jag inte blir isolerad hemma.

Men nu har jag i alla fall vaknat och ska möta upp Andrea i stan om några timmar när hon har vaknat, så jag kommer både hinna att titta på Gilmre Girls och duscha. Får se om Kalson ringer när jag duschar, han brukar pricka in det så bra.


Over and out

Det regnar på min vindruta.

Idag har det regnat hela dagen. Stort plus även om man blir blöt direkt man går utanför portdörren. Jag, Carro och Christer åkte pulka och madrass i den blöta snön. Det gick bra!

Nu ska jag chilla och titta på Kvarteret Skatan med väntan på Solsidan!

Lite besviken över att Pole dancing inte var idag! Hur ska jag kunna vänta till nästa vecka? Andrea, jag skyller detta på dig. :)


Over and out.

Idag.

Idag ska jag gå hem tidigt! Wihoo!

Jag kommer inte ha något med driften att göra idag. Bara hålla på med ekonomi och kanske lite produkt/sortiment om jag hinner. Kul!

Sen resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar nog på något. Kanske blir en sväng till stan, där jag inte varit på evigheter. Köpa lite böcker på Myrorna kanske? Hehe..

Ny snörvligare dag

Inte helt hundraprocentig men det får gå ändå! Har mycket att göra på jobbet så förkylningen får ligga på vänt tills dagen är över.

Annars så ska jag nog testa min teori idag.Kommer bli intressant. Kommer nog vara väldigt trött imorgon kan jag tänka mig.

Om så är fallet kommer jag nog åka till jobbet på detta viset:



Over and out

Det bästa

med att läsa en bok är att man slipper vara sig själv för en stund.

3 plusgrader!!!

Ja faktiskt. Det är tre plusgrader ute och nästan sol! Jag har fått en del gjort idag, tänkte också försöka ta mig ut och iaf ta en promenad. Kanske blir lite träning på mattan också?

Måste bara säga att Queen är bäst!

Ska skriva upp mina mål och prioriteringar i min anteckningsbok. Och försöka hålla dem!
Kommer jag att bli en listmänniska som planerar? Jag som hatar att planera...eller gjorde, medan det gick att leva oplanerat.
Jag undrar hur jag ska hitta tillbaka till den jag var för ca ett år sedan. Jag saknar den personen.


Får se hur det går detta år med bloggen

Idag har jag lärt mig att det inte går att lita på folk.
Dessutom har jag märkt att om man byter inställning till saker och ting så kan man bli gladare och må bättre. Och det gick fort ska jag säga. Typ *poff* fort. Det är ganska märkligt att man kan byta inställning bara sådär.

Annars idag hade jag tänkt att jag skulle hinna med lite egen tid och hinna med sådant jag inte hinner med annars. Inte tråkiga saker, sådant hinner jag med (det enda! Förutom att tvätta). Utan roliga saker som att läsa en bok eller träna fingrarna med lite tv-spel.

Det bästa med att vara en nattuggla är att jag hinner göra så mycket på natten. Jag skulle kunna göra typ allt eftersom jag är så pigg. Den bästa sysselsättningen är att städa. Det funkar bäst på natten. Synd att jag bor i lägenhet så att jag inte kan dammsuga vid 01-rycket bara.
Det jobbiga med att vara en nattuggla, som jag är, är att jag på vardagar måste gå upp vid 03:10 för att åka till jobbet. Jag funderar nästan seriöst på att gå och lägga mig när jag kommer hem från jobbet och sova till typ 00. Och sedan vara uppe. Det enda negativa med det är att jag inte kommer ha tid till att träffa mina underbara vänner (som jag måste lägga mer tid till nu för tiden, har blivit riktigt för lite träffande. Måste lära mig att prioritera bättre. Sluta jobba så mycket kanske kan bli det första. Därför tror jag inte att min teori håller. Men, kanske ska testa en vecka? För jag sover ju ändå bara 4-6 timmar om natten annars också.



Nej nu är det slutskrivet..nu ska jag ta och spela lite gitarr.


Uppdatering;
det regnar ute istället för att snöa. Inte kan vi väl vara på väg mot våren redan? (man kan ju allt hoppas)

RSS 2.0