I will take you there.

Hejsan hoppsan! Läget med er?

 

Med mig är det bra. Jag befinner mig just nu i Uppsala. Här har jag det trevligt med en kompis. Igår kom jag hit, vi åt mat med familjen. Sedan åkte vi ut och cruisade lite, min käre vän körde upp igår! Vi åkte förbi några kompisar till honom och två av dem följde med tillbaka till huset. Senare gick vi ner på stan, hamnade på Palermo, gick vidare till en annan bar (mitt minne haha) sedan blev vi hämtade, käkade lite snabbt på donken för att sedan åka hem till en av kompisarna. Efter ett tag så skulle vi gå hem, men fick skjuts; Nice ?! 

 

Sedan var det bara att sova. Jag vaknade 8 pigg som ett lingon. Läste till klockan 10, försökte få upp honom, men segt gick det! Men jag lyckades till slut! Dagen annars har bestått av en cykeltur till Mega-Willys för att handla lite godis. Sedan åktevi förbi en fotbollsplan där det spelades amerikansk fotboll. Vi checkade det ett tag innan vi begav oss hemåt. Sedan har vi bara degat framför datorn, tittat på Jiddra inte med Zohan. Okej film. Nu är han på jobbet och jag har FF i hans hus, mohahaha, har bara inte kommit på vad jag ska hitta på. Hehe. Ska väl ta en cykeltur, tror jag.

 

Ni får ha det så bra! Pusshej


Don't go wasting your emotion.

Mamma Mia igår. Jättebra film! Kim kom ända från Säter för att hälsa på mig, det var väldans trevligt kan jag säga.
Idag har det blivit IKEA, köpte lite grann, köpte även ett par skor och en bok! Nice.

Det var tur att jag och Linnea gick förbi Scandic Hotel i torsdags. Det var då vi fick vår snilleblixt. Vårt PA kommer bli det bästa i världen! Jag är så pepp! Fett med nice kan man uttrycka det.

Jag känner på mig att detta kommer bli det bästa skolåret. Allting klickar och vi kommer ha så kul! Sista året är det bästa; nytt ordspråk ifrån mig. :)

Jag är just nu bara så pepp på allt! Eller ja, inte allt; jag är inte pepp på mitt CV. Kommer aldrig få klart det.
%¤"##%("¤"&#/. Typ så känner jag angående det. Jaja. Målet är väl att i alla fall försöka!

Nej nu räcker det för mig. Pusshej.

I love the whole world.

Jag är allmänt knäpp.

But I like it.

Fast färgen på vår himmel tycks växla då och då.

Nu har skolan tuffat igång igen. Sista året ! Yeeees; ÄNTLIGEN!!!

I morgon så ska vi få information om PA, och på fredag ska vi börja planera. Hjälp! Jag har ingen aning om vad jag ska göra, förutom att det ska handla om språk. Funderar på en resa, men vart? Någonstans där det inte är alltför dyrt att åka! Någon som kan hjälpa mig?

Jag vill ha ett jobb, jag måste skriva CV. Jag måste ha en säng och en ny dator. Har en massa att göra men hinner inte. Tyvärr.

Vill ge extra credit till min vänner som gör vardagen mycket roligare och enklare.


If I could turn back time.

Nu är jag en dag ifrån hemma. Det känns väldigt konstigt, eftersom jag har bott tätt ihop med 28 personer i 4 veckor, det kommer kännas tomt och jag kommer sakna alla grymt mycket!

Jag saknar båten, jag saknar att kliva upp mitt i natten för att sitta vakt, jag saknar att städa varje morgon, jag saknar att vakna till grymt bra musik varje morgon, jag saknar befälen och de värnpliktiga, jag saknar att chilla på däck, jag saknar att vara på land, jag vill tillbaka. Jag saknar min skåning. Jag saknar allt.

Snart är jag hemma och det "gamla" livet fortsätter igen. Skolan börjar. Men jag ska ha kul, med mina söta vänner så kan det bara bli bättre än bäst! Snart.


Så vacker.

RSS 2.0