It doesn't matter where you've been, if you travel in a fast machine

Nu har jag beställt hem The Arks nya album In Full Regalia. Mycket bra!

Despacito mi amor.

Typ überbra låt

Queen – Las Palabras De Amor (The Words Of Love)




Den där Freddie Mercury han kunde han.

Baby I hate days like this.

Vadå snö??

Always look on the bright side of life.

Från att ena dagen vara ute och cykla i sol och känna värmen om ryggen så har jag idag cyklat hem i snöblandat regn, klädd i mössa och tjocka vantar. Kunde ha fått skjuts, men valde att cykla. Men det var rätt skönt ändå.

Och nu sitter jag och tittar på världens bästa serie, Berverly Hills! Det har börjat igen, nu på tv 4 plus och jag är så lycklig!



It started out as a feeling, whick then grew into a hope.

Fick nyss veta att jag ska köra tis, ons, tors helt själv. Shit alltså. Det känns lite läskigt. När blev jag att ha så mycket ansvar? Klarar jag av det, när ingen ser på och säger, ja men det där är bra? Vilken utmaning! En utmaning som jag tror att jag ska kunna klara av.

Men, först av allt; hitta en bra cykelväg till jobbet.

And the sea is just a wetter version of the skies

Bara en massa jobb och lite sömn denna vecka. Men det har varit kul ändå! Har lärt mig en massa nytt, och det är det bästa!

Funderar seriöst på att köpa mig en moped som kommer att ta mig till jobbet i sommar. Det låter som en bra idé tycker jag i alla fall. Min far tycker så han också, vilket underlättar för mig, då jag är helt handikappad gällande mopeder, då jag aldrig kört någon sådan. Men en utmaning är alltid en utmaning, och jag älskar dem! Och att lära sig något på köpet är bara underbart.

Men medan jag funderar så behöver jag något på vägen...en cykel? Är det någon som kan tänka sig att låna ut en till en kvinna i nöd?

Idag

Nu är det vår på riktigt! För jag har sett tussilagon för första gången i år! Det var på vägen till Muppsala där jag var på en blixtvisit tillsammans med min chef. Ett litet studiebesök kan man säga.

I sometimes wish I'd never been born at all.

Man skulle kunna säga att jag lever livet. Jag har ett underbart jobb, med underbara arbetskamrater, en underbar roomie och solen lyser. Men även fast det ser bra ut på ytan finns det saker dolda. Cissi, Australien, besvikelser, ångest.

Jag har gjort ett val. Och detta kommer förändra min framtid. Jag hade två val. Och valde ett av dem, jag var tvungen. Tänk om man kunde göra allt samtidigt, då hade livet varit så lätt att leva.

Men nu ska jag inte deppa ner mig själv, jag får se saker från den ljusa sidan, och det tänker jag göra för det är sol.


RSS 2.0