Fundering.

Ojoj. Idag har det varit Pride för hela slanten! Mötte upp Andrea och Torbjörn på tuben och vi åkte till Kungsan. Fick en bra plats (i alla fall jag) därifrån vi kunde se hela paraden. Det var riktigt häftigt! Alla var så coola och det rådde sådan glädje att mitt hjärta tog ett litet skutt! Mycket folk, roliga dräkter och hurrarop.

Vi gick till och med med paraden från Kungsan till Dramaten! Power alltså!

Senare gick jag och Andrea och käkade lite mat på pizza hut. Lång väntetid och sådär service gjorde det till en ganska långdragen middag men det vägde upp med bra sällskap och mycket intressanta konversationer!

Till sist till min fundering. Jag funderar på att börja dansa. Modern dans. Det verkar sjukt roligt och en riktig utmaning. Plus att man blir vig och får stark kropp.









Jag vet att det var längesen.

Jag har lovat Andrea ett blogginlägg, MEN jag kommer inte ihåg vad det var jag skulle skriva om. Så det får bli ett meningslöst inlägg om typ ingenting.

Imorse vaknade jag 03.30 av att åskan härjade ute! Det var jättestora blixtar och mycket muller! UNDERBART!!

Jaaaa, annars är jag väldigt trött. Men, Andrea, nu har du fått ditt inlägg även om det inte handlar om det det skulle göra, vilket jag inte erinrar mig.

RSS 2.0