I rearranged what was my life.


Jag har tänkt lite grann om livet.

Jag vill packa ihop mitt liv och flytta, och skapa mig ett nytt liv och en ny vardag. Jag är trött på livet här i Falun. Jag har ändå bott här i sex år och det räcker. Jag är redo för något nytt. Jag är redo att träffa nya människor, lära mig ett nytt språk och bo själv. Jag vill betala mina egna räkningar och handla egen mat. Jag är helt enkelt redo att bli vuxen. För nu när jag bor hos mamma så känns det inte som om jag är så himla vuxen. Jag får mat och husrum gratis. Jag vill få bestämma själv när jag ska städa och tvätta. För jag tycker om att städa och tvätta, när det är på mina villkor och när jag har lust.

Och nu när jag äntligen ska ta steget att flytta, även om jag ska bo med kompisar så kommer jag ändå flytta hemifrån och bo själv. Och det känns så himla skönt! Det ska bli skönt!

Och även om jag kommer sakna de nära och kära, mitt hem här som jag kommer flytta ut ur så är jag ändå redo. Och framför allt så vill jag detta, det är något jag har bestämt själv ovh jag behöver det, annars kommer jag kvävas. Det känns redan nu, jag behöver komma härifrån, nu.

När man vill, men inte kan.

You can take what you want
but you can´t have my heart.

I miss the rush of your skin.

Jag längtar härifrån.





Come on, get higher

RSS 2.0