I'm gonna knock on your door.


Måste lägga upp dagens snygging! Mmmmm..säger jag bara!


Innan klockan slår.

Okej, nu är det inte många timmar kvar!! Imorrn bär det av till....ja inte tropiska breddgrader i alla fall. Men dock till England!
Så sjukt kul! Jag är färdigpackad, och sitter bara och väntar på att kvällen ska vara över så att vi kan åka någon gång (I'm so not gonna get some sleep tonight!).

Förresten så var jag och Linnea med i radion imorse! 88.8, Morgonpasset. Jahaaruuu! Det var roligt att få göra lite mer reklam för projektarbetet. Sedan pratade vi även om hur vi skulle mörda någon om vi var tvungna, där säng, fastbindning, nakenhet och skumtomtar kom in i bilden. Sedan var vi även med i en tävling som gick ut på att vi skulle sjunga ett par låtar, I'm yours, Boten Anna, och Mamma Mia. Och vi klarade så vi fick en gratis frukost på McDonalds, så jag och Linnea kommer antagligen gå dit imorrn!

Det är helt sjukt, vi åker imorrn! IMORRN!

Wooohooooo, Amagad, we're so gonna need the drugs!

Too strong to tell you I was sorry.

Dagens snygging :


It wasn't hard to find, you painted flowers on.

Jag måste bara beskriva mina känslor just nu.
Låt inget hindra er. Gör det ni vill göra. Se det inte som en motgång, utan som en utmaning. Det finns inget lika roligt som en utmaning. Var inte rädd att det ska gå snett eller att allt blir fel. Om det gör det så har du i alla fall testat på och du har fått en livserfarenhet. Och sådana behöver man i livet. Du kommer behöva dem i framtiden.

Du kommer lyckas någon gång, och när du gör det kommer du märka att allt det du har gjort, misslyckats med, har hjälpt dig att komma dit du är idag. :)

Take me away to places I ain't seen.

Helgen snart över. Och jag har inte gjort NÅGOT! Maaah............Denna vecka blir det bara pluggning och packning! Har inte tid med något annat.

Det är bara 5 dagar kvar nu! GOSH!

Yes, here comes another beautiful.

Cissi sa att hon hade sett på Summerland idag, och då kom jag att tänka på en snygging från Australien som är med i serien.
Här är han:


Vem skulle inte vilja ha honom i sin säng liksom?

Det finns någonting vackert i ett nederlag.

Iiiiih, snart börjar OTH och Gossip Girl, GRR; LYCKA!! Jag tycker om söndagar. Lite grann i alla fall.

...

Varför måste jag alltid?

I hide my fist behind me.

Vet ni, jag tittar ut genom fönstret. Och jag ser mörker och en massa lysen. Jag tänker; Jul. That's weird. Det är ju bara oktober liksom. Men vadå, vem har sagt att man inte får tänka på julen redan nu? Tänk vad mysigt när snön faller och det är vitt på marken och i träden. Även fast jag är en sommarmänniska så har vintern sin charm. När det är snö vill säga. Slask: nej tack!

Men bara för att det är så fint ute, så måste jag ta en promenad. Tur att min sis är en sådan snäll person att hon vill gå med mig. :)

See yah all later!!

Peace out!

mmm...but I like the cookie.

Glömde skriva en sak i förra inlägget:

Fittkramp!

Oooh, he's so darn fine.

Idag tittade jag på en serie på femman som hette Kaya. Där hittade jag typ världens snyggaste kille!
Det är bara det, att när jag sedan sökte på honom på google, så ser han ganska feminin ut. Men vet ni vad? Att jag bryr mig inte, i serien är han hur snygg som helst, så titta på serien och njut!


Dock så tycker jag denna bild e sjukt snygg! Kolla leendet liksom!

Jaaaa, kan Cesar göra detta ?

Alltså, titta bara och naawa dig :)


Yes, we got some digging to do.

"Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering." 
                         Ida Scott Taylor


Låter bra eller hur?




Steppin' 2 me.

Min och Linneas nya idol.


And take me through the day.

Jag har äntligen fått hem en låt jag tycker om väldans mycket. Det är den som är med i Apolloreklamen!
Väldigt vacker. Den heter Jesus, walk with me och är gjord av Club 8. Den går att ladda hem på skivkoll.se :)



Det blev många youtube-klipp nu. Men jag har inget problem med det, jag skriver bara det som faller mig in.

För kärlekens skull.

Lyser upp i höstmörkret.


Live your life with arms wide open.

Idag har jag spenderat dagen framför tvn och datorn, spelat en massa och bara tagit det lugnt. Men sen vi halv fyra ringde det på dörren och där stod min sis. Vi gick till banken, kollade lite på stan, träffade hennes mor och syster åkte till Slätta, åkte till ICA Maxi där vi hittade en fin present till Karin :) Får väl se vad hon tycker haha :P

Kvällen har spenderats framför tvn och Idol. Asså jag vill egentligen inte titta på det, för det är  så töntigt, men jag fastnar alltid för en person, Lars. Lars som sjunger som en gud och har den rätta känslan när han framför låtar, som min moder sa; "han är jättedålig, det måste vara en på miljonen som tycker om honom." Då sa jag; "Då är jag den personen då." Haha. Jag tycker i alla fall att han är skitbra! Precis som Daniel Karlsson (KÄRLEK) förra året, Markus Fagervall innan dess, Sebastian Karlsson, innan dess och Daniel Liondström innan dess.
Ja, men titta, här kommer Idolnörden fram. Usch vad hemskt det låter, haha. Tur för er som lyckats slippa. Eller nej förresten, det är ganska kul man upptäcker artister som verkligen är skitbra och kan sjunga på riktigt! :)

Jag har även denna kväll hunnit tänka lite på livet. Att man ska leva det som aldrig förr, leva det nu. Att man ska ta vara på varje stund, och se allt positivt, även genom det dåliga. Att man ska ta allt med ro. Jag glömmer aldrig den natten på Gladan, när brassen kom fram till mig och sjöng och diktade Bellman. Och sa detta till mig, att man ska se det positiva i allt och leva livet glatt, och att man ska dela med sig av sitt hjärta till så många man kan.

Jag blir att tänka på ett ordspråk av Theodor Seuss Geisel:

"Don't smile because it's over, smile because it happend."

Det får säga sitt för idag. :)


14 dagar kvar!

Yeah!

18 dagar kvar. IIIIIIH!!

Stockholm i mitt hjärta.

Det blev ingen Cosmonova! Tyvärr. Men men..
Får hoppas att min bror har tid att träffa mig i morgon. Sedan blir det åka hemåt. Usch hatar att lämna Stockholm :(

That girl is so dangerous.

Nu har man kommit fram till storstaden i alla fall. Magne fullproppad med mat och kortspel och en massa prat! Nice säger jag bara, imorrn blir det Cosmonova med morfar ! Yeey!
Vad ska ni göra?

Nu ska jag gå och sova, puss och godnatt!

Nu vaknar staden långsamt, och jag är full igen.

Jag blir så trött på ungdomar som inte kan hjälpa en gammal tant, med rullatorer eller som i ett fall idag. Det var en tant som hade både hund och en dramaten. Hon ville ha hjälp upp med den på bussen, så hon frågade de som stod bakom henne, men de bara stirrade på henne. Så vad gör man? Jo en själv hjälper såklart till, så jag trängde in mig mitt i kön och hjälpte tanten. Om jag ser någon som behöver hjälp, visst hjälper jag dem!

När jag satt på bussen såg jag min första 100km/h-skylt! Det var konstigt, de hade satt den nya skylten över den gamla, den nya var mycket mindre också, det såg bara konstigt ut helt enkelt. Jag tycker det är ytterst onödigt att ändra hastighetsbegränsningen. Jag vet inte vad ni tycker, men jag tror inte att det hjälper, att folk kommer köra säkrare.

Nu är jag snart på väg till Stockholm! Finally! Yeey! I löv going to Stockholm ;)

RSS 2.0