"Kom till mig, se min förändring"

Idag blir det Kupolen. Patrik Isaksson kommer dit. Och då måste jag ju vara där, han är ju en av de bästa! hihi. Han nya låt är ju bara sååå bra!! "Kom till mig, se, se min förändring."

Sen kommer ju också schlagervinnaren. Kan vara värt att se.

"När jag ropar ut ditt namn,
vill jag rädxa det jag kan.
Innan längtan som jag har i mig tar slut."


image14

Jag har ont

i både mage och rygg. Mensvärk kallas det, och det gör ont! Räcker det liksom inte med att man får stå ut med mens en gång i månaden? Måste det göra ont också? Jaja, jag får väl stå ut med denna smärta, det gör ju inte mindre ont för att jag klagar..det var bara en liten utvikning (som Leif skulle säga).

Bilddagboken.se

Den nya designen på bilddagboken är ful. Ful och äcklig. Snälla ge mig den gamla tillbaka.

Sanning.


"Love is not love which alters when it alteration finds".
William Shakespeare


Kristofer Östergren.

Bara för att jag saknar detta.
Bara för att jag saknar detta. Och bara för att jag var lycklig i detta ögonblick.

Utan ett ord.

Utan ett ord, utan en längtan.
Skit. För mycket att tänka på. Just nu. Klarar inte av detta. Försvinna? Ja tack.


En sista blick mot sin spegelbild
Är det så här det ska vara?
Allt jag vill är att någon ser
Hur vacker jag kan bli
I en framtid
Hon kräver inga miljoner
Blott en annan att ge sin tid
Att vila hos ibland
En som stannar
Som stannar.

The Time Of Your(Our) life

Världens bästa låt, världens bästa vän. Nu sitter jag här och gråter. Gråter, vad är jag för en människa?
Hela mitt liv hänger på denna låt. Jag lever för den, jag andas, skrattar, gråter, när jag tänker tillbaka på minnen, minnen som har förändrat mitt liv, som har fått mig till en bättre och starkare människa, med hjälp av en person i kombination med sommar och denna låt. Den bra delen av mig själv som min venn har hjälpt mig att konstruera, så att jag kan fungera som en levande varelse. Denna person äger en stor del av mitt hjärta, och kommer alltid ha den platsen. Så länge jag lever. Jag är så glad att du finns i mitt liv och det gör ont varje gång jag tänker på att förlora dig, snälla försvinn inte ur mitt liv. Min bästa venn, Jag älskar dig. <3

image10

Denna är till dig: http://www.youtube.com/watch?v=SvLQy-uUFiY

När man vill, fast ändå inte.

Jag har ett problem. Eller jag har väl massa problem egentligen men just nu finns det ett speciellt problem i mitt huvud. Jag vet inte hur jag ska göra med lumpen. Jag ska ju mönstra (måste skicka in papprerna!) men vad vill jag ha för tjänst? Jag har ingen aning. Hjälp säger jag bara! Det finns ju hur många som helst att välja mellan. Jennifer vill att jag ska välja samma tjänst som henne, det skulle verkligen vara skitkul! Men är det något för mig? Och just nu så slits jag också mellan att jag inte vet om jag vill göra lumpen eller om jag inte vill. Det känns jättetungt i denna stund. Jag önskar att jag hade en liten nisse på min axel som kunde se in i framtiden och hjälpa mig med sådana här frågor. Någon som ställer upp frivilligt?

Saknar dig Skåne :(

Jag har funnit min nisch.

Nu har jag funnit precis vart jag vill studera i framtiden, vad jag vill jobba med. Jag känner mig stolt, jag känner mig så säker. Just nu e jag lycklig.
Skolan heter The Hotel School och ligger i Sydney. Ända borta i Australien, och jag blir så glad, för det är där jag vill vara. Precis där.

Så nu vet ni det. :-)

Just nu längtar jag dit. Men det får vänta några år. Haha.

Söndag

Nu är det söndag och jag har två prov i morgon. Hoppas de går bra, eftersom jag inte har pluggat så, men man får väl skylla sig själv, jag känner att jag inte orkar bry mig så mycket om det faktiskt, det får gå som det går.

Annars är det väl ganska bra, förutom att jag saknar en massa folk! Det är sjukt. Usch.

Jag kommer tyvärr inte på något mer att säga. Så jag får säga adjö och god natt.

Dagens bästa: Kupolen med Cissi

Dagens låt: Min grillvagn med Alcazar

En dag i mitt så kallade liv.

Okej, nu längtar jag så hemskt mycket efter sommaren. Det riktigt svider i hjärtat. Kan det inte bara snart bli sommar? Jag önskar ibland att jag hade massor av pengar så jag kunde åka ut och resa till något varmt land med sol och just värme. Men så är tyvärr inte mitt så kallade liv. För det mesta så avundas jag inte de som har pengar och kan göra som de vill, men just i denna stund så finns det ett begär hos mig som inte kan fyllas, tråkigt nog.

Min dag har varit som de allra flesta dagar, har varit i skolan, haft två prov, en engelska uppsats och ett matteprov. Vi får se sen hur det urartar sig. Men nu har jag i alla fall inget mer plugg denna vecka, eller egentligen behöver jag väl plugga till Latin provet men det tar jag i helgen (söndag *host host* kväll).
Sedan var jag på stan en stund med Linnea, vi såg mycket fina kläder och framför allt skor! Sedan övergav hon mig och jag strövade vidare mot Cykel & Fjäll. Där jag igår lämnade in min cykel. Så i morgon blir Torbjörn glad över att jag har en egen cykel! (nu är snyltandet på pakethållaren över, tyvärr)

Men nu blev det ett ganska långt inlägg ju! Annars brukar det vara några rader, sen tar orden slut. Nu ska jag prata med lite folk på msn, bland annat min syster, ni får ha det så bra och sova så sött! Puss och godnatt!

Måste bara ta upp:

Dagens bästa: Winnie the Puh

Dagens låt: Racoon - Laugh about it

Hej svejs!

RSS 2.0